nesli
Global Moderator
Rep : +2914/-305
|
 |
« : 05 Mayıs 2008, 09:38:16 Pzt » |
|
Kitap adı : AŞK BENİ GEÇER Yazar : Abdülkadir Budak Dizi : Şiir Dizisi Özgün dili : Türkçe Kitap türü : şiir
‘‘İlk ürünleri 1970’ten sonra gün yüzüne çıkan kuşağın kişiliği belirmiş şairlerinden biri olarak göründü. Dönemin acılarından kaynaklanan şiirlerinde, kendine özgü sesi, ince, özgün buluşlarıyla dikkati çekti.’’ ŞÜKRAN KURDAKUL
‘‘Budak' ın şiirleri bana sevinç veriyor. İyi şiir sevinç verir.’’ MELİH CEVDET ANDAY
‘‘Yaralanmaya açık, her zaman çoktan yaralanmış, şiir için ya da şiire doğru yaralanmış bir ruh.’’ ORHAN KOÇAK
‘‘Şaşırtıcı buluşları, dengeli ironisi ve humoruyla yeni kuşak içinde özgün yeri olan bir şair.’’ ATAOL BEHRAMOĞLU
‘‘<Budak’ın şiiri bireyinin varoluş bağlamında modernizmi zemin edinmiş, ancak bu varolşu ifade etme bağlamında gelenekle bağlarını koparmamış bir şiirdir.’’ YÜCEL KAYIRAN
|
|
|
|
|
|
ya sus yada susmaktan daha büyük bişey yap zira konuşmak yaratılıştan susmak efendilikten gelir....[/b][/i]
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Aşk Beni Geçer oyunları, Aşk Beni Geçer programı, Aşk Beni Geçer oyunu indir, Aşk Beni Geçer program yükle, Aşk Beni Geçer download, Aşk Beni Geçer hikayeleri, Aşk Beni Geçer resimleri, Aşk Beni Geçer haber, Aşk Beni Geçer yükle,
Aşk Beni Geçer videosu, Aşk Beni Geçer msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|