kaansedat: seni çok seviyorum samsunlu begüm sen herşeyimsin seni kimseye yar etmem benim ilk ve son aşkımsın |  arzu: Selam |  DeathLess: Merhaba Arkadaşlar |  ÖsLem: slmmm herkese.... |  aslı: sen benim herşeyimsin bülent seviyorum seniii |  EBRU: kimler sewmeye aç.... |  Ahmet: NE OLUYOOO NİYE BAĞIRIYONUZ |  yakup: slm arkadaslarrr |  tutsakkelebek: seni seviyorum aşkımm |  ÖsLem: Canımmm seni coook seviyorummmm |  prensesss: sermetden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... |  sibel: ismail askimmmm seni cooook seviyorummmmm kimse bizi ayiramazz |  tutsakkelebek: bana bu küçük yaşımda ne kadar acı çektirdiğinin farkındamısın ?? peki şimdi mutlumusun ?? |  sinem: kimi sevdiğimi bilmiyorum kafam çok karışık |  completikis: kimilerine göre yalanlar gerçek olmuş...doğru konuşuyorum diyene güvenmiyorum artık |  GİZEM.: SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR |  dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s  (Okunma Sayısı 119 defa)
güzprensi
1 Kalp
*

Rep : +11/-1

LOVE İS NOTHİNG WİTHOUT YOU

fenerbahce_sampiyon1907@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 03 Mayıs 2008, 18:48:49 Cts »

Etkisindeyim görmüş olduğum şaşkınlıkların,kurtulmalıyım!..dışında kalmalıyım alışkanlıklarımın.
Bana benden haber veren rüyalarımın bir anlamına varmalıyım,bir yoldan çıkışa varmalıyım!..
Yaşadıklarım ve anımsadıklarımdan ibaretim ben.Umursadıklarım sadık olanlar,dışladıklarım özüne bağlı kalmıyanlar.
Sözüne yalan katan terazi şaşkınlar,farazi malumatları,süpheciliğimin sebebi insanlar yada insan olup insanlık dışı roller kapanlar.
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kalemi Elhamdülillah,yolundayım ne eyleyim alemi?
İnsanlar komik,onları anlamam için yeter mimik.Tek sahipliğimiz bilmem kaç gram et ve içine sığınan kemik.
Onuda toprak alır elde var ölüm,hüzünlü son bölüm

Yaklaş bana yanmassın!...Yansanda o senin içinde yangın
Şu an akılna düştüm,aklın yolu birdir dedim yürüdüm.
Mevzum nedir anlarsın,arzum sana yalvarsın.
Şu an kendimi gördüm,küçüldükçe küçüldüm. Eyvah!...

Şu an beni dinlediğini biliyorum,seni görür gibi oluyorum,analiz ediyor yazıyorum,açımı bulup çiziyorum,gözümü siliyor yanıyorum,
düşünü biliyor üşüyorum,ama bir çözüme varamıyorum,dinle!...
Sınıf arkadaşlarım yazdıklarımı silsin.Hayat bilgisi kitaba sığmaz başkalarına yedirin.Fazla rahattan delirin,gazla!...
Menzilimden gidin,gerçeklerimi bana verin,fırtınanızı gerdirin!...
Heves ve hırs toz misali,maneviyat dev saray.Yaşananlara şahidimiz şems ve ay.Özel hayatlar deşifre olmuş herşey açık vay vay,!
rabaratuvar içinde hangimiz değil yedek kobay.Bende kaçıcak ayak yok bu taarruz meydanından,benden sakın!...
Akın akın birlikler lirik sürer mikrofondan,uyuşmakta can damarlarım,patlayan dikişlerimi yamarım.

FEAR WON'T POSTPONE THE DEATH!......... OLUMUNE KANKAYIZ!!!!!!!!!!!
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s
« Posted on: 30 Ağustos 2008, 18:55:34 Cts »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s oyunları, Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s programı, Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s oyunu indir, Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s program yükle, Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s download, Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s hikayeleri, Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s resimleri, Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s haber, Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s yükle, Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s videosu, Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok / K.i.t.s msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: