regor_mortis
VIP Uye
Rep : +107/-6
ScH- bu zamana uymaz. aldırmayın.
|
 |
« : 29 Nisan 2008, 19:50:28 Sal » |
|
kalbe ben bir yol verebilsem ne yanda dururum, ne yanda uyanır, bilmeden giden ben sustursam, sonuna kadar tutsam bir anda uyanıp, bir anda durulup, uyanıp, uyansam
sorunca kendi kendime kalınca bir yangın başlar içimden derine dalınca sustursam sonuna kadar tutsam bir anda uyanıp, bir anda yorulup, uyanıp, uyansamdinlemek isteyenler için: http://www.hatira.net/index.php?topic=1088065.0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Kalbe Ben... Ayşe Hatun Önal oyunları, Kalbe Ben... Ayşe Hatun Önal programı, Kalbe Ben... Ayşe Hatun Önal oyunu indir, Kalbe Ben... Ayşe Hatun Önal program yükle, Kalbe Ben... Ayşe Hatun Önal download, Kalbe Ben... Ayşe Hatun Önal hikayeleri, Kalbe Ben... Ayşe Hatun Önal resimleri, Kalbe Ben... Ayşe Hatun Önal haber, Kalbe Ben... Ayşe Hatun Önal yükle,
Kalbe Ben... Ayşe Hatun Önal videosu, Kalbe Ben... Ayşe Hatun Önal msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|