regor_mortis
VIP Uye
Rep : +107/-6
ScH- bu zamana uymaz. aldırmayın.
|
 |
« : 20 Nisan 2008, 20:01:27 Paz » |
|
Hayat o kadar acımasız ki sevgilim.. Verdiği herşeyi geri alırda sonu gelmez. O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle. Sokaklar dile gelir, sölemezler yanlış nerde.Hadi kurtar beni bu hayattan.. Gel, kurtar beni bu azaptan. Hadi kurtar beni yine eskisi gibi.. Bi' baba sevgisi gibi.. Ağır ve yavaş.Günah o kadar acımasız ki sevgilim. Nefes alıp verirken azap çeker ruhun bile. O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle. Sokaklar dile gelir sölemezler yalnış nerde.Hadi kurtar beni bu hayattan.. Gel, kurtar beni bu azaptan. Hadi kurtar beni yine eskisi gibi.. Bi' baba sevgisi gibi.. Yine eskisi gibi.. Bi' baba şevkati gibi.. Ağır ve yavaş.dinlemek isteyenler için: http://www.youtube.com/watch?v=l4a2yaxJM04
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2008, 15:15:27 Pzt Gönderen: regor_mortis »
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Seksendört - Azap.... oyunları, Seksendört - Azap.... programı, Seksendört - Azap.... oyunu indir, Seksendört - Azap.... program yükle, Seksendört - Azap.... download, Seksendört - Azap.... hikayeleri, Seksendört - Azap.... resimleri, Seksendört - Azap.... haber, Seksendört - Azap.... yükle,
Seksendört - Azap.... videosu, Seksendört - Azap.... msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|