kaansedat: seni çok seviyorum samsunlu begüm sen herşeyimsin seni kimseye yar etmem benim ilk ve son aşkımsın |  arzu: Selam |  DeathLess: Merhaba Arkadaşlar |  ÖsLem: slmmm herkese.... |  aslı: sen benim herşeyimsin bülent seviyorum seniii |  EBRU: kimler sewmeye aç.... |  Ahmet: NE OLUYOOO NİYE BAĞIRIYONUZ |  yakup: slm arkadaslarrr |  tutsakkelebek: seni seviyorum aşkımm |  ÖsLem: Canımmm seni coook seviyorummmm |  prensesss: sermetden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... |  sibel: ismail askimmmm seni cooook seviyorummmmm kimse bizi ayiramazz |  tutsakkelebek: bana bu küçük yaşımda ne kadar acı çektirdiğinin farkındamısın ?? peki şimdi mutlumusun ?? |  sinem: kimi sevdiğimi bilmiyorum kafam çok karışık |  completikis: kimilerine göre yalanlar gerçek olmuş...doğru konuşuyorum diyene güvenmiyorum artık |  GİZEM.: SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR |  dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Son Sahne..!!  (Okunma Sayısı 128 defa)
tatli cadi
VIP Uye
*

Rep : +829/-5

Ben Daha Kücücügüm...

Üyelik Bilgileri WWW
« : 19 Nisan 2008, 13:29:38 Cts »

Madem ayrıLık var birazdan ,
Durma söyLe bana bittiğini söyLe ,
Madem bu son bakışmaLar seninLe
Durma söyle hadi eLveda de ..

Son dakikaLar son bakışmaLar ,
Geçiyor gözlerimizden ,
Bırak kendini çok özeL bu gece ,
AyrıLık var seninLe oyun bitiyor bu gece ,

Bırak kendini son yıLdızız seninLe ,
Tut biraz eLLerimi bu son sahne ,
Bu gün yine güneş doğacak ,
Ama sensiz parLayacak beni ısıtmayacak ..

SokakLar yine insanLarLa doLacak ,
Ama sensiz beni beni çağırmayacak ,
Son fırsat bu son gece ,
SarıL boynuma ağLa sessizce ..

Son fırsat , son gece ..
Bu söyleyeceğim son hece.. son sahne..

$imdi ßüyüme zamani ..
hic bir daLa tutunmadan .. dü$meyi göze aLa aLa ..
ßüyü iCimdeki ßeßeim .. ßüyüki qeri qeLip baktikLarinda..
gözLerin ya$Li ..
dudaqin titrek ve eLLerin kanLi oLmasin !!!.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Son Sahne..!!
« Posted on: 30 Ağustos 2008, 18:26:41 Cts »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Son Sahne..!! oyunları, Son Sahne..!! programı, Son Sahne..!! oyunu indir, Son Sahne..!! program yükle, Son Sahne..!! download, Son Sahne..!! hikayeleri, Son Sahne..!! resimleri, Son Sahne..!! haber, Son Sahne..!! yükle, Son Sahne..!! videosu, Son Sahne..!! msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: