özge: EMREM SENİ ÇOK SEVİYORUM AZ KALDI BİTTİCEK BU HASRETLİK |  defne : aşkım barışım çok seviyorum seni yarın olsada özleminiz dinse artık çok özledim seni |  ibrahim: ilay seni çokkkkkkkkkkkkkkkk...................................... seviyorum ......................................................................................... |  mustafa: sen benim yaşama kaynagımsın gül güzelim |  BEYTULLAH: seni benim kadar sevennleer sana benim kadar hesret kalsınlar... SENİ SEVİYORUM |  burak: ilan-ı aşk ediorum benimle ewlenirmsin ? burcu |  Burcu: sen benim nefesim sen benim hayalim sen benim rüyam sen benim herşeyimsin barış sen benim aşkım sen benim tek benimsin |  ezgi: seni cok sevmistim yunus cok ama sen serefsizlik yapip birakip gittin benim cektigimi sende cek aska sevgiye hasret yasaaa!!!! |  Ömer: AŞKIM SENİ ÇOOK SEVİYORUM |  RIDVAN: FENERBAHÇEM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM |  Cetrik: Şemdinli de yitirdiğimiz Şehitlerimize Allahtan Rahmet..Ailelerine sabırlar dilerim.Kahrolsun bu vatanı ve Milleti bölmek isteyen hain ve şerefsizler!Vatan bir bütündür Bölünemez!Yüce türk Milletinin başı sağolsun. |  büşra: gülçin senı çok sevıyorum konsere gelın adana |  booys : sana tapıyorum ecee |  kübra: seni seviyorum gökan |  emre: nurcan seni çok seviyorum |  fatoş: hayatımın anlamı canım bitanem canım kocam benim ahmetim çok sewiyorum |  hasan: seni seviyorum gülüm |  gokhan: seni sewiyprum hanife |  ferhat : sewillllllllll seni sewiyorumyaşama sebebim |  memo: senı sevıorum gülçin |  sevda: SENİ SEVİYORUM EMRAH |  tempra : seni seviyoru bebeyim |  kubra: askım seni çok sevıom |  ceren: seni seviyorum yağızzz ama sen bnm çocukluk arkadaşımsın benden soğumanı istemiorum:'( |  sedef: sana deliler gibi aşığım kocacım herşeyim nefesimsin vee sadece benimsin osmannnnnnnnnnnnnnn |  basaga: seni sensizliğe kendimle birlikte hapsettim hatice |  fatoş: aşkım seni seviorum iyki benimlesin canım aşkım |  Mehtap: Seni seviyorum ahmettt |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ben Hüsrana Komşuyum... - Sagopa Kajmer  (Okunma Sayısı 154 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
regor_mortis
VIP Uye
*

Üye No: 15612
  Rep : +121/-11

Üyelik Bilgileri E-Posta Ödüller
« : 17 Mart 2008, 12:21:15 Pzt »

benim sermayem çift el (+) çift göz,
karamsardan varan harbi doğru söz,
acılarımsa köz

ah benim bu sisli yollarım, vay benim körpe ellerim, kara saçlı başım, dara düştü yarım.
bazen baktım, aslen yıkıldım ve daldım derinlere sığdan yıldım,
beni toplasan 30 şirin yıldım,
sabreden dervişin muradına vardım.

bitmez kaderin uzun yolu, gidilemez tek binekle
, içine sinmiş korkak çocuğu ileri doğru itekle,
burada beklemekle sanma kalıcısın ya pekte,
bak kaç milyar insanın yaşam bayrağı direkte!..
bu ses benim dinle! dinle!... dinle!....

uygunsuzca gidişlerin yolunu kesen haydut benim,
bildiklerimden eminim, yaptıklarıma kefilim, gidenlerime vedayım, gelenlerime mihîrim

denedim olmadı,
çabalarımın sonu nihayete varamadı
ben hüsrana komşuyum,
yolları gözler meczubum uykum kaçtı,
iflasın eşiğine battı,
bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır,
vardır şerrim de velâkin kalanım hayırdır.

bilmelisin yolunu bulman çok basit ve bedava
yapmamalısın bunu dava
sana dostum diyenler var ya alayı hava
en sert tekerlekler bile bir gün mutlak kaçırır hava,
gel yanaş!... yaşın kaç ? hmmmm yolun azını gitmişsin
tecrübe demek kalpte kalan izdir yanılma.

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,
yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın.
elindeki ölümlü: para,ev,mülk, tâ ki vücut. rabb cömertliğinde asla koymamıştır hudut,
can yakmak pahasına mı icadoldu barut ?

ben gülüp selam ederken simâları nemrut.
ben bu uğurda çok yoruldum
olsa zor da içim rahat, ruhum buruk, yüzüm sanık,
görsen hor da durum ortamızda,her şey açık meydanda,

kaç kişi felci tattı iyi ve kötü arası cereyanında ?

Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim
Gündüzler size kalsın, verin karanlıkları
Islak bir yorgan gibi sımsıkı bürüneyim
Örtün, üstüme örtün serin karanlıkları
Etiketler : Ben Hüsrana Komşuyum... - Sagopa Kajmer, Paylaşım, Oyun, Ben Hüsrana Komşuyum... - Sagopa Kajmer, Film, Eğlence, Ben Hüsrana Komşuyum... - Sagopa Kajmer, Dizi, komik, Ben Hüsrana Komşuyum... - Sagopa Kajmer
« : 17 Mart 2008, 12:21:15 Pzt »
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: