regor_mortis
VIP Uye
Rep : +107/-6
ScH- bu zamana uymaz. aldırmayın.
|
 |
« : 06 Mart 2008, 00:51:53 Prş » |
|
Sıkı tut kendini benim için Çözülürüm seni ele verirsen eyer Bir inatçı dileği yüreğimin Beni sev bana dokun yeter Yar yüreğim yoluna perişan Yar yüreğim yoluna perişan
Bir benim ol beni öp bir bana sahiplen Bir beni sev ikimiz bir beden Ben korkarım sen yoksan kendi gölgemden Sen bir bana soyun yaşamanı bende tüken
Her şeyimle teslimim sana ben Kimsenin demesiyle senden vazgeçemem Mutlulukdan denen o rüya şehire Seninle vardım artık gitmem Yar yüreğim yoluna perişan Yar yüreğim yoluna perişan
Bir benim ol beni öp bir bana sahiplen Bir beni sev ikimiz bir beden Ben korkarım sen yoksan kendi gölgemden Sen bir bana soyun yaşamanı bende tüken
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Bir Benim Ol... - Yıldız Tilbe oyunları, Bir Benim Ol... - Yıldız Tilbe programı, Bir Benim Ol... - Yıldız Tilbe oyunu indir, Bir Benim Ol... - Yıldız Tilbe program yükle, Bir Benim Ol... - Yıldız Tilbe download, Bir Benim Ol... - Yıldız Tilbe hikayeleri, Bir Benim Ol... - Yıldız Tilbe resimleri, Bir Benim Ol... - Yıldız Tilbe haber, Bir Benim Ol... - Yıldız Tilbe yükle,
Bir Benim Ol... - Yıldız Tilbe videosu, Bir Benim Ol... - Yıldız Tilbe msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|