regor_mortis
VIP Uye
Rep : +107/-6
ScH- bu zamana uymaz. aldırmayın.
|
 |
« : 03 Mart 2008, 21:34:39 Pzt » |
|
Bir duru sözle gönül alana Bir kuru dalla çiçekle gelene Gitti gidiyor yaralı yüreğim Gitti gidiyor kanadından tut
A benim gözleri görmeyenim A benim kadrimi bilmeyenim A benim hasreti dinmeyenim Beni elinle ellere gönderme Ah anam garip anam
Ne sarayda ne handa Bir zalim ocağında sevdam ağlıyor Ne gam ölsem uğrunda Beni zehir zemberek diller dağlıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Sevdam Ağlıyor - Sertab Erener oyunları, Sevdam Ağlıyor - Sertab Erener programı, Sevdam Ağlıyor - Sertab Erener oyunu indir, Sevdam Ağlıyor - Sertab Erener program yükle, Sevdam Ağlıyor - Sertab Erener download, Sevdam Ağlıyor - Sertab Erener hikayeleri, Sevdam Ağlıyor - Sertab Erener resimleri, Sevdam Ağlıyor - Sertab Erener haber, Sevdam Ağlıyor - Sertab Erener yükle,
Sevdam Ağlıyor - Sertab Erener videosu, Sevdam Ağlıyor - Sertab Erener msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|