kübra: seni seviyorum gökan |  emre: nurcan seni çok seviyorum |  fatoş: hayatımın anlamı canım bitanem canım kocam benim ahmetim çok sewiyorum |  hasan: seni seviyorum gülüm |  gokhan: seni sewiyprum hanife |  ferhat : sewillllllllll seni sewiyorumyaşama sebebim |  memo: senı sevıorum gülçin |  sevda: SENİ SEVİYORUM EMRAH |  tempra : seni seviyoru bebeyim |  kubra: askım seni çok sevıom |  ceren: seni seviyorum yağızzz ama sen bnm çocukluk arkadaşımsın benden soğumanı istemiorum:'( |  sedef: sana deliler gibi aşığım kocacım herşeyim nefesimsin vee sadece benimsin osmannnnnnnnnnnnnnn |  basaga: seni sensizliğe kendimle birlikte hapsettim hatice |  fatoş: aşkım seni seviorum iyki benimlesin canım aşkım |  Mehtap: Seni seviyorum ahmettt |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çiçeklerin kanı....  (Okunma Sayısı 431 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
regor_mortis
VIP Uye
*

Üye No: 15612
  Rep : +121/-11

Üyelik Bilgileri E-Posta Ödüller
« : 22 Ocak 2008, 13:22:24 Sal »

Çiçeklerin Kanı

Anita Amirrezvani; Tercüme: Umut Uğur
ODTÜ Yayınları;
Kasım 2007, 1. Baskı, 471 sayfa, Türkçe, K. Kapak.
ISBN No: 9944344451

Çiçeklerin Kanı, XVII. yüzyıl İran’ınında evlenme çağına yaklaşan 14 yaşında bir köylü kızın hikâyesidir.

Yaşadıkları köyde babasının beklenmedik ölümünden sonra annesi ile birlikte İsfahan’da yaşayan ve Şah için halılar dokuyan üvey amcasının yanına taşınırlar. Annesi ile birlikte hizmetçi olarak yaşamaya başlayan genç kız orada gizli bir muta (para için belli bir süreliğine bir sözleşme ile yapılan evlilik) nikâhına evet demek zorunda kalır...

Yaşadığı olağandışı zorluklara rağmen halılara ve desenlere olan tutkusundan vazgeçmeyen genç kız, artistik dehasının ona sunduklarıyla olağanüstü güzellikte halılar üretmeye başlar.

'Son derece sıcak ve içten bir anlatıma sahip olan doğu edebiyatının en güzel öyküleriyle süslenmiş, ipek bir halıya benzeyen bu kitap bir solukta okunacak ve insanların kafasında derin izler bırakacaktır.'

Publishers Weekly

Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim
Gündüzler size kalsın, verin karanlıkları
Islak bir yorgan gibi sımsıkı bürüneyim
Örtün, üstüme örtün serin karanlıkları
Etiketler : Çiçeklerin kanı...., Paylaşım, Oyun, Çiçeklerin kanı...., Film, Eğlence, Çiçeklerin kanı...., Dizi, komik, Çiçeklerin kanı....
« : 22 Ocak 2008, 13:22:24 Sal »
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Arama Anahtarları
GoogleTagged: oyunlar indir kani

Gitmek istediğiniz yer: