kübra: seni seviyorum gökan |  emre: nurcan seni çok seviyorum |  fatoş: hayatımın anlamı canım bitanem canım kocam benim ahmetim çok sewiyorum |  hasan: seni seviyorum gülüm |  gokhan: seni sewiyprum hanife |  ferhat : sewillllllllll seni sewiyorumyaşama sebebim |  memo: senı sevıorum gülçin |  sevda: SENİ SEVİYORUM EMRAH |  tempra : seni seviyoru bebeyim |  kubra: askım seni çok sevıom |  ceren: seni seviyorum yağızzz ama sen bnm çocukluk arkadaşımsın benden soğumanı istemiorum:'( |  sedef: sana deliler gibi aşığım kocacım herşeyim nefesimsin vee sadece benimsin osmannnnnnnnnnnnnnn |  basaga: seni sensizliğe kendimle birlikte hapsettim hatice |  fatoş: aşkım seni seviorum iyki benimlesin canım aşkım |  Mehtap: Seni seviyorum ahmettt |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hakkari'de müze kurma çalışmaları  (Okunma Sayısı 268 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sessiz_kız
1 Kalp
*

Üye No: 9014
  Rep : +257/-30

Üyelik Bilgileri Ödüller
« : 01 Ocak 2008, 15:37:33 Sal »

Hakkari'de Müze Kurma Çalışmaları

Hakkari'nde Bulunan Meydan Medresesi'nin Müzeye Dönüştürülmesi İçin Başlatılan Çalışmaların Sürdürüldüğü Belirtildi.

Hakkari'nde bulunan Meydan Medresesi'nin müzeye dönüştürülmesi için başlatılan çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü yetkilileri, tarihi eserlerin korunup sergilenmesi için Meydan Medresesi'ni restore ederek, müzeye dönüştürecekleri belirtiler Daha önce Kalealtı mevkiinde çıkarılan Hubuşki Krallığı'na ait taş levhaların, müze olmadığı için illere gönderildiğini kaydeden yetkililer, "Medresenin müzeye dönüştürülmesi için yapılan bazı çalışmalar bitti. Sadece çevre düzenlemesi ve üstünün kapatılması kısmı kaldı. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu medresenin çevre düzenlemesi ve üstünün kapatılması için başlattığı çalışmalar sürdürüyor. Daha önce Hakkari'de tarihe ışık tutacak pek çok tarihi eser ve taş levhalar bulundu. En son 1998 yılında Dağgöl Mahallesi'nde yapılan bir kazılar sonucu çıkarılan steller, arkeoloji ve sanat çevrelerinde yankı uyandırmıştı. Hakkari'de müze olmadığı için tarihi eserler gibi bu steller de Van Müzesi'ne gönderilerek koruma altına alınmıştır. İlimizde müzenin kurulmasıyla 

After all, we know there is still a chance after all these errors.The last thing in the world I want is someone convicted of a crime they didn't do

İstiyor olduğum dünyada son şey, onların, yapmadığı bir suçtan suçlu bulunan birisidir.
Sonuçta, bütün bu hatalardan sonra hala bir şans olduğunu biliyoruz.

Herşey yıkılıp gidebilir,
                Ama geride kalan şeylerle eğer
        Ben hala iyi bir hayat kurmaya çalışıyorsam,
İşte o zaman anlamlı biçimde yaşamaya çalışıyorum demektir...
Etiketler : Hakkari'de müze kurma çalışmaları, Paylaşım, Oyun, Hakkari'de müze kurma çalışmaları, Film, Eğlence, Hakkari'de müze kurma çalışmaları, Dizi, komik, Hakkari'de müze kurma çalışmaları
« : 01 Ocak 2008, 15:37:33 Sal »
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: