sessiz_kız
1 Kalp
Rep : +257/-29
|
 |
« : 01 Ocak 2008, 14:44:54 Sal » |
|
Dejan Dukovski’nin yazdığı Yıldıray Şahinler’in yönettiği BARUT FIÇISI, Balkanlarda geçen olay örgüsü ve çarpıcı anlatımı ile ilginç bir oyun: “Balkanlar” yani “Barut Fıçısı”. Herkes birbirini tanımakta, yollar mutlaka bir biçimde kesişmekte, yıllarca süren dostluklar, arkadaşlıklar bir anda “şiddete” teslim olmakta... Sakin zannedilen yaşam bir anda “kaos”a dünüşebilmekte... Barut Fıçısı, 11 kısa sahneden oluşan yapısıyla ve bir sahnede yer alan karakterin diğer sahnede de yer almasıyla oluşturulan ilişkiler zincirini anlatıyor. Yola çıkış “Balkanlar” anlatılan “Tüm Dünya”.. Şiddetin anlık seyrettiği, komedinin trajediye, trajedinin komediye kıvrak bir şekilde dönüşebildiği puslu bir insanlık haritası sahneye taşınıyor. Barut Fıçısı’nda müzik düzenleme Selim Can Yalçın – Görkem Şen, dekor tasarımı Barış Dinçel, kostüm tasarımı Duygu Türkekul, ışık tasarımı Özcan Çelik, efekt tasarımı Metin Taşkıran imzası taşıyor. Oyuna Bilge Emin danışmanlık yapıyor. Oyunda Cengiz Tangör (Angegleje – Gela), S. Bora Seçkin (Dimitrija – Adam), Bahtiyar Engin (Sveto – Mace - Kosta), Ozan Gözel (Boris), Levent Üzümcü (Simon – Kiril), İbrahim Gündoğan (Blagoja – Otobüs Şoförü - Gardiyan), Selim Can Yalçın (Aco – Gjore - Jimmy), Murat Coşkuner (Mane - Polis), Yıldıray Şahinler (Andreja), Yeliz Gerçek (Svetle- Anna), Vildan Türkbaş (Kadın) rol alıyor.
|
|
|
|
|
|
After all, we know there is still a chance after all these errors.The last thing in the world I want is someone convicted of a crime they didn't do
İstiyor olduğum dünyada son şey, onların, yapmadığı bir suçtan suçlu bulunan birisidir. Sonuçta, bütün bu hatalardan sonra hala bir şans olduğunu biliyoruz.
Herşey yıkılıp gidebilir, Ama geride kalan şeylerle eğer Ben hala iyi bir hayat kurmaya çalışıyorsam, İşte o zaman anlamlı biçimde yaşamaya çalışıyorum demektir...
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: tiyatro. barut fıcısı oyunları, tiyatro. barut fıcısı programı, tiyatro. barut fıcısı oyunu indir, tiyatro. barut fıcısı program yükle, tiyatro. barut fıcısı download, tiyatro. barut fıcısı hikayeleri, tiyatro. barut fıcısı resimleri, tiyatro. barut fıcısı haber, tiyatro. barut fıcısı yükle,
tiyatro. barut fıcısı videosu, tiyatro. barut fıcısı msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|