kaansedat: seni çok seviyorum samsunlu begüm sen herşeyimsin seni kimseye yar etmem benim ilk ve son aşkımsın |  arzu: Selam |  DeathLess: Merhaba Arkadaşlar |  ÖsLem: slmmm herkese.... |  aslı: sen benim herşeyimsin bülent seviyorum seniii |  EBRU: kimler sewmeye aç.... |  Ahmet: NE OLUYOOO NİYE BAĞIRIYONUZ |  yakup: slm arkadaslarrr |  tutsakkelebek: seni seviyorum aşkımm |  ÖsLem: Canımmm seni coook seviyorummmm |  prensesss: sermetden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... |  sibel: ismail askimmmm seni cooook seviyorummmmm kimse bizi ayiramazz |  tutsakkelebek: bana bu küçük yaşımda ne kadar acı çektirdiğinin farkındamısın ?? peki şimdi mutlumusun ?? |  sinem: kimi sevdiğimi bilmiyorum kafam çok karışık |  completikis: kimilerine göre yalanlar gerçek olmuş...doğru konuşuyorum diyene güvenmiyorum artık |  GİZEM.: SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR |  dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nokia 6300  (Okunma Sayısı 716 defa)
evre
Evre
Global Moderator
*

Rep : +2109/-60

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 31 Ekim 2007, 17:32:09 Çrş »

Gün geçtikte telefonlar inceliyor, ekranlardaki kalite artıyor. İnceliğiyle görünümündeki şıklığı birleştiren 6300, Motorola RazR ve LG Chocolate slim yapısının oldukça tutmasının ardından Nokia'nın çıkarttığı yeni üyesi.İnce yapısı özelliklerini gölgede bırakmamış. 2 Megapiksel kameraya sahip Series 40 telefonu, dahili Flash oynatıcıya sahip. Nokia 6300, posta trafiğinizi yönetmeniz için IMAP, POP3 ve SMTP protokol desteklerine sahip. Usb ve Bluetooth bağlantı özelliği, Java MIDP 2.0 desteği ve 3D mobil ekran kartı çözümü diğer özellikler. Dahili 135MB bellek az diyenler microSD kart yuvası sayesinde kapasiteyi arttırabilecek. GSM 900/1800/1900 şebekelerinde çalışan 6300'ın GPRS, EGPRS ve HSCSD bağlantı özellikleri var. Bu sayede TCP/IP üzerinden internette HTML ve XHTML sayfalarında sörf yapabilirsiniz.
ÖZELLİKLERİ
Ağırlık :  91 gr 
Boyutlar :  106.4 x 43.6 x 11.7 mm 
Şebeke :  900 / 1800 / 1900 
Ajanda :  Var 
Alarm :  Var 
Titreşim :  Var 
Hesap Makinesi :  Var 
HandsFree (Eller Serbest) :  Var 
Resimli Telefon Defteri :  Var 
Ses Kayıt :  Var 
Sesli Arama :  Var 
Ortam Sesleri Kayıt :  Var 
Kronometre :  Var 
Bas Konuş :  Var 
Java Desteği :  Var 
İşletim Sistemi :  Standart
E-Posta Desteği :  Var 
Bekleme Süresi :  Maksimum 348 saat 
Konuşma Süresi :  Maksimum 3 saat 
Pil Türü :  Li-Ion 
Pil Gücü :  850 mAh 
3G (Görüntülü Konuşma) :  Yok
Bluetooth :  Var 
EDGE :  Var 
GPRS :  Class 10 
WAP :  Versiyon 2.0 
Dahili Modem :  Yok 
Kızılötesi :  Yok 
PC Senkronizasyonu :  Var
Entegre Kamera :  Var
Kamera Çözünürlüğü :  2.0 Megapixel 
Kamera Zoom :  8x 
Video Kayıt :  Var
Sesli Video Kayıt :  Var
Video Oynatma :  Var
MMS :  Var
MP3 Çalma :  Var
Radyo :  Var
Zil Tipi :  Polifonik , MP3 
Melodi Programlama :  Var
Oyun :  Var + Yüklenebilir 
Telefon Rehberi Hafızası :  1000 
Arttırılabilir Hafıza :  Var
Ekran Tipi :  TFT 
Ekran Çözünürlüğü :  240 x 320 Piksel 
Ekran Renk Çözünürlüğü :  16 Milyon

Resimler yetmedi videosunu izlemek istioyrum deyenlere işte videosu...

Sevgi;
Birini sevmekse,
Aşk;
Onun uğrunda ölmektir.
Sevgili;
Seni bırakıp gitse de,
Yeniden dönebilendir....
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Nokia 6300
« Posted on: 30 Ağustos 2008, 18:57:32 Cts »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Nokia 6300 oyunları, Nokia 6300 programı, Nokia 6300 oyunu indir, Nokia 6300 program yükle, Nokia 6300 download, Nokia 6300 hikayeleri, Nokia 6300 resimleri, Nokia 6300 haber, Nokia 6300 yükle, Nokia 6300 videosu, Nokia 6300 msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: