prensesss: sermetden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... |  sibel: ismail askimmmm seni cooook seviyorummmmm kimse bizi ayiramazz |  tutsakkelebek: bana bu küçük yaşımda ne kadar acı çektirdiğinin farkındamısın ?? peki şimdi mutlumusun ?? |  sinem: kimi sevdiğimi bilmiyorum kafam çok karışık |  completikis: kimilerine göre yalanlar gerçek olmuş...doğru konuşuyorum diyene güvenmiyorum artık |  GİZEM.: SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR |  dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kadir gecesi mesajları  (Okunma Sayısı 206 defa)
ablaların_ablası
VIP Uye
*

Rep : +1125/-6

Böyleyim nedeni ben ve.. benden uzak insanlar

Üyelik Bilgileri
« : 07 Ekim 2007, 00:17:19 Paz »

Bu Degerli Kandil Gecenisinde, Kainatin Yaraticisi Ve Alemlerin Rabbi Bagislayici Ve Aciyici Yuce Allah Tum Dualarinizi Kabul Etsin...

Tonton Bir Dede Oldugunda Sallanan Sandalyene Oturup, Anilarini Tazeledigin Bir Gunde Guzel Bir Bayram Gecirmen Dilegi Ile...

Bir Damla Umut Serpilsin Yuregine Bir Tatli Mutluluk Dolsun Gozlerine Bin Bir Hayallerin Gercekleri Bulsun Dualarin Kabul Osun.

Bir Kandil Gulu Savur Sevdiklerine, Size Onlardan Gulucukler Getirsin Oyle Icten Oyle Samimi Ol Ki Goz Yaslarini Bile Tebessume Cevirsin. Kandilin Mubarek Olsun...

Beni bir ben bilirim birde Yaradan
Bana bir ben lazımım birde anlayan...
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: kadir gecesi mesajları
« Posted on: 30 Ağustos 2008, 04:09:10 Cts »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: kadir gecesi mesajları oyunları, kadir gecesi mesajları programı, kadir gecesi mesajları oyunu indir, kadir gecesi mesajları program yükle, kadir gecesi mesajları download, kadir gecesi mesajları hikayeleri, kadir gecesi mesajları resimleri, kadir gecesi mesajları haber, kadir gecesi mesajları yükle, kadir gecesi mesajları videosu, kadir gecesi mesajları msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: