dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sessiz sanatın yıldızı artık yok  (Okunma Sayısı 190 defa)
Haberci
1 Kalp
*

Rep : +34/-2

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 26 Eylül 2007, 12:44:01 Çrş »

24 Sep 2007

Dünyanın en tanınmış pandomim sanatçısı  Fransız Marcel Marceau öldü. France İnfo radyosu, 84 yaşındaki Marceau'nun ölümünün ailesi tarafından  açıklandığını duyurdu.Marceau, "mim, tıpkı müzik  gibi ne sınır ne de ülke tanır. Eğer kahkaha ve gözyaşları insanlığın  karakteriyse tüm kültürler bizim öğretimizle yoğrulmuştur" demişti.

Kaynak : Devamını Oku

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sessiz sanatın yıldızı artık yok
« Posted on: 28 Ağustos 2008, 20:20:59 Prş »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sessiz sanatın yıldızı artık yok oyunları, Sessiz sanatın yıldızı artık yok programı, Sessiz sanatın yıldızı artık yok oyunu indir, Sessiz sanatın yıldızı artık yok program yükle, Sessiz sanatın yıldızı artık yok download, Sessiz sanatın yıldızı artık yok hikayeleri, Sessiz sanatın yıldızı artık yok resimleri, Sessiz sanatın yıldızı artık yok haber, Sessiz sanatın yıldızı artık yok yükle, Sessiz sanatın yıldızı artık yok videosu, Sessiz sanatın yıldızı artık yok msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: