aslı: sen benim herşeyimsin bülent seviyorum seniii |  EBRU: kimler sewmeye aç.... |  Ahmet: NE OLUYOOO NİYE BAĞIRIYONUZ |  yakup: slm arkadaslarrr |  tutsakkelebek: seni seviyorum aşkımm |  ÖsLem: Canımmm seni coook seviyorummmm |  prensesss: sermetden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... |  sibel: ismail askimmmm seni cooook seviyorummmmm kimse bizi ayiramazz |  tutsakkelebek: bana bu küçük yaşımda ne kadar acı çektirdiğinin farkındamısın ?? peki şimdi mutlumusun ?? |  sinem: kimi sevdiğimi bilmiyorum kafam çok karışık |  completikis: kimilerine göre yalanlar gerçek olmuş...doğru konuşuyorum diyene güvenmiyorum artık |  GİZEM.: SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR |  dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Damadı Öpebilirsin  (Okunma Sayısı 312 defa)
eXacT
æXæcT
Co Admin
*

Rep : +464/-52

eXacT@hatira.net
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : 17 Eylül 2007, 13:18:30 Pzt »

Damadı Öpebilirsin

Filmin Konusu

Chuck ile Larry iki itfaiyecidir. Dul bir erkek olan Larry’nin tek isteği ailesine kol kanat germektir. Buna karşılık arkadaşı Chuck, “bekârlık sultanlıktır” düşüncesindedir ve bağımsız hayatın tadını azami derecede çıkartmaktan, gününü gün etmekten yanadır. Hukuki bir engele takılarak kendi hayat sigortasına öz çocuklarını mirasçı yapamayan Larry, arkadaşının minnet duygusundan yararlanmaya karar verir.

Yönetmen Dennis Dugan
Senaryo Barry Fanaro, Alexander Payne
Oyuncular Adam Sandler, Kevin James, Jessica Biel, Dan Aykroyd, Ving Rhames
Filmin Türü  Komedi 
Orijinal Adı I Now Pronounce You Chuck and Larry
Yapımcı Firma Universal Pictures
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 110 dakika
Resmi Sitesi http://www.chuckandlarry.com/i..   
Dağıtıcı Firma UIP Filmcilik
Vizyon Tarihi  07.09.2007

İyi Seyirler...

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Damadı Öpebilirsin
« Posted on: 30 Ağustos 2008, 04:24:39 Cts »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Damadı Öpebilirsin oyunları, Damadı Öpebilirsin programı, Damadı Öpebilirsin oyunu indir, Damadı Öpebilirsin program yükle, Damadı Öpebilirsin download, Damadı Öpebilirsin hikayeleri, Damadı Öpebilirsin resimleri, Damadı Öpebilirsin haber, Damadı Öpebilirsin yükle, Damadı Öpebilirsin videosu, Damadı Öpebilirsin msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: