dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde  (Okunma Sayısı 161 defa)
Haberci
1 Kalp
*

Rep : +34/-2

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 01 Eylül 2007, 07:19:55 Cts »

1 Sep 2007

Foto galeri  "Kınalı Kar" ve "Aşka Sürgün" dizilerindeki rolüyle adından söz ettiren Alper Kul, "Ugarit" adlı Amerikan yapımı bir dizi filminde rol aldı.

Kaynak : Devamını Oku

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde
« Posted on: 28 Ağustos 2008, 20:01:30 Prş »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde oyunları, Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde programı, Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde oyunu indir, Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde program yükle, Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde download, Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde hikayeleri, Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde resimleri, Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde haber, Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde yükle, Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde videosu, Genç oyuncu Alper Amerikan dizisinde msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: