dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Barışa hasret kutlama  (Okunma Sayısı 144 defa)
Haberci
1 Kalp
*

Rep : +34/-2

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 01 Eylül 2007, 07:16:42 Cts »

1 Sep 2007

1 Eylül Dünya Barış Günü, Türkiye ve dünyada tam anlamıyla barıştan söz etmenin olası olmadığı bir dönemde, iç burukluğu ve "Barışa hasretiz" düşünceleriyle kutlanıyor. ...

Kaynak : Devamını Oku

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Barışa hasret kutlama
« Posted on: 28 Ağustos 2008, 19:59:26 Prş »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Barışa hasret kutlama oyunları, Barışa hasret kutlama programı, Barışa hasret kutlama oyunu indir, Barışa hasret kutlama program yükle, Barışa hasret kutlama download, Barışa hasret kutlama hikayeleri, Barışa hasret kutlama resimleri, Barışa hasret kutlama haber, Barışa hasret kutlama yükle, Barışa hasret kutlama videosu, Barışa hasret kutlama msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: