Furkan : yelda i love you |  eser: seni çok sewiyorum galatasaray |  ahmet : tüm müslüman aleminin cuması mübarek olsun |  japon: aşşşşşşşşşkıııııııııııımmmmmmmmm bitanem senin gibisi yok bu dünyada beeeaaa (aşkoon) |  avrilm: biricik aşkooommmmmmmmm seni çokkkk özleeddddddddiiiiiiiiiimmmmmmmm bebeğiiim |  feyzullah: seni seviyorum okan |  feyzullah: seher seni hiç sevmiyorum |  SAHAMARAL: bidenem seni çokkkk seviyorum iyiki doğdun iyiki varsın sen benim kalbimde ben ancak sen olursan yaşarım nice yıllara |  karaca: tüm müslüman aleminin ramazanı hayırlı ve mübarek olsun |  turkuazmaden: merhabalar ben geldim. |  karaca: bi bi bidenem seni çokkkkkkkkkk seviyorum iyiki doğdun iyiki varsın sen kalbimde benle bende yalnız senle yaşarım |  Cadıı: Ayşegül Rüstemiii Çoooooooooooook Seviyoooooooooooooooooooo |  büşra: ben emre aydını çok seviyorum eminim onu en çok ben eseverim gerçekten onun gibi biri görmdedim ben onu çok amaçok seviyorummmmmmmm |  aslan: slm |  ibrahim: ibrahim seni cok seviyorum |  azra: aşkım seni çok özledimmmmmmmmmmm |  sıla: seni seviyorum aşkım gökhannnnnnnnnnnn |  sıla: selam arkadaşlar |  Cetrik: Gerçek sevgi istiyorsan onu yaşamalısın!Her seviyorum diyene inan ma.Her sözü üstüne alınma.Var mı bu dünyada gerçek sevdiğini düşünen?Seviyorum demekle sevgi olmuyo!)))) |  Cetrik: Herkese merhaba.))Mübarek ramazan ayının hepinize ve bütün Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını yüce Allah tan diliyorum. |  HEKTA: SELAM HERKESE - BIRI BANA SU PROGRAMLARI NASIL INDIRILIR SOYLESIN |  Albatros: Bu site nekine böyle ¿? insan vaamı insan :D |  Senem: Ömerimm Bitanemmmm seniii ölümüne seviormmm nişanlıımm :) |  ercns: hrkese slmlar |  tutsak_07: slm herkese mübarek razan ayınız hayırlara vesile olu inşallah |  tutsakkelebek: Herkezin Ramazan ayını en içten dileklerimle kutlarım... |  ablaların_ablası: Canlarım kardeşlerim hepinizin Ramazanı Mübarek olsun Rabbim Hayırlı Bir Ramazan geçirmeyi nasip eylesin inşallah |  yağmur: slm arkadaşlar konuşmak isyene varsa ben burdayım |  OSMAN: MERHABAAAAA |  ÖsLem: bugün Çok SıkıCı Bi Gün Yaaa....:( |  kaansedat: seni çok seviyorum samsunlu begüm sen herşeyimsin seni kimseye yar etmem benim ilk ve son aşkımsın |  arzu: Selam |  DeathLess: Merhaba Arkadaşlar |  ÖsLem: slmmm herkese.... |  aslı: sen benim herşeyimsin bülent seviyorum seniii |  EBRU: kimler sewmeye aç.... |  Ahmet: NE OLUYOOO NİYE BAĞIRIYONUZ |  yakup: slm arkadaslarrr |  tutsakkelebek: seni seviyorum aşkımm |  ÖsLem: Canımmm seni coook seviyorummmm |  prensesss: sermetden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... |  sibel: ismail askimmmm seni cooook seviyorummmmm kimse bizi ayiramazz |  tutsakkelebek: bana bu küçük yaşımda ne kadar acı çektirdiğinin farkındamısın ?? peki şimdi mutlumusun ?? |  sinem: kimi sevdiğimi bilmiyorum kafam çok karışık |  completikis: kimilerine göre yalanlar gerçek olmuş...doğru konuşuyorum diyene güvenmiyorum artık |  GİZEM.: SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR |  dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Israel Scissorhands Dividing Palestine  (Okunma Sayısı 281 defa)
Youtube
Youtube Fun
3 Kalp
*

Rep : +17/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 31 Ağustos 2007, 06:53:27 Cum »

29 Aug 2007

Israel Scissorhands is the newest mutant for the XXX-Zionist-Series in which Palestine becomes totally dismembered by Racist Terrorist Tel Aviv.

Always ready to invade a neighboring country, Israel never seems ready to use Love as its most potent weapon. Instead, it prefers bloodied war.

Headlines in Todays video include among others:

| Armenian Genocide Debate Exposes Rifts inside the Zionist ADL | The AIPAC-Iran War Debate at the White House | Firing Foxman | Israel Digs Own Public Relations Grave By Constantly Brutalizing Its Neighboring People to Steal their Lands and Destinies | Spanish Police Arrest Author Wanted in Zionist-Sick Austria for Performing Academic Holocaust Research | Jewish Oligarch Berezovsky Implicated in Assassination of Russian Journalist, 10 Arrested | Biography of Zionist Oligarch Billionaire Boris Abramovich Berezovsky | Sunnis Won't Rejoin Discredited American Iraqi Puppet Government after Deal | Frightened Israel Discusses New Palestinian State with Abbas of Arafat's Previously Outlawed Fatah Party | Fatah-Hamas Rift Supports Strategic Israeli Plans | Former Israeli Spy Opens Huge Bag of Worms on Israel's Betrayal of its Foreign Agents | Israel's Defense Minister Ehud Barak Says Hezbollah Has 50% More Rockets than Before Israel's Loss in the Lebanon War | Israel Outraged by Rabbi Yosef's Gaffe, 'Jewish Secular Soldiers Died Because They Did Not Follow Religious Observances' | Turkey Demands Israel Force Jewish American Organizations to Back Down, Force U.S. Congress Not to Vote for a Declaration of a 1915 Armenian Genocide by Turkey | Terrified AIPAC Will Not Recognize 'Jewish Lobby' Book Being Published Next Week on TV Shows | Fatah Attacks Its Own People to Placate U.S.-Israel Empire Demands, Closing Down 103 Hamas Charities Traditionally Providing Help to Thousands in West Bank  | Zionist Empire's Iraq War Looms Over Venice Film Festival | White House Dominated by Subversive AIPAC-Neocon Decision-Makers Responsible for Murdering Thousands of U.S. Soldiers in Iraq |
This video discusses Judeo Bolsheviks, Russia, USSR, Jews, 100 Million Genocide, Zionist Wars, Zionists, Zionism, Ideas of Zionism, Zionist ideas, IDF, Mossad, Hamas, Israel, Palestine, Gaza, West Bank, Mongol, Mongolian, Mongols, anti-semitic, anti-semitism, anti-semitism lie, Iraq War, Khasar, Khasaria, Khazar, Khazarian, etc.

zionist israel lebanon hezbollah hamas gaza zionism idf war jew palestine AIPAC USA Bush Khasar Khazaria Paul Hillary

zionist israel wall street crash stock market Bernanke gaza zionism idf war jew palestine AIPAC USA Federal Reserve

Author: cpotato2004

Keywords:  zionist israel wall street crash stock market Bernanke gaza zionism idf war jew palestine AIPAC USA Federal Reserve

Added: August 28, 2007

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Israel Scissorhands Dividing Palestine
« Posted on: 06 Eylül 2008, 09:24:15 Cts »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Israel Scissorhands Dividing Palestine oyunları, Israel Scissorhands Dividing Palestine programı, Israel Scissorhands Dividing Palestine oyunu indir, Israel Scissorhands Dividing Palestine program yükle, Israel Scissorhands Dividing Palestine download, Israel Scissorhands Dividing Palestine hikayeleri, Israel Scissorhands Dividing Palestine resimleri, Israel Scissorhands Dividing Palestine haber, Israel Scissorhands Dividing Palestine yükle, Israel Scissorhands Dividing Palestine videosu, Israel Scissorhands Dividing Palestine msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: