kaansedat: seni çok seviyorum samsunlu begüm sen herşeyimsin seni kimseye yar etmem benim ilk ve son aşkımsın |  arzu: Selam |  DeathLess: Merhaba Arkadaşlar |  ÖsLem: slmmm herkese.... |  aslı: sen benim herşeyimsin bülent seviyorum seniii |  EBRU: kimler sewmeye aç.... |  Ahmet: NE OLUYOOO NİYE BAĞIRIYONUZ |  yakup: slm arkadaslarrr |  tutsakkelebek: seni seviyorum aşkımm |  ÖsLem: Canımmm seni coook seviyorummmm |  prensesss: sermetden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... |  sibel: ismail askimmmm seni cooook seviyorummmmm kimse bizi ayiramazz |  tutsakkelebek: bana bu küçük yaşımda ne kadar acı çektirdiğinin farkındamısın ?? peki şimdi mutlumusun ?? |  sinem: kimi sevdiğimi bilmiyorum kafam çok karışık |  completikis: kimilerine göre yalanlar gerçek olmuş...doğru konuşuyorum diyene güvenmiyorum artık |  GİZEM.: SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR |  dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor  (Okunma Sayısı 219 defa)
Haberci
1 Kalp
*

Rep : +35/-2

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 31 Ağustos 2007, 06:45:49 Cum »

Türkiye'de yeni bir dönem başladı. Eski otoriteler devlet aygıtındaki son kalelerini de yitirdi. Artık Tayyip Erdoğan'la Abdullah Gül'ün halkın kendilerine duyduğu güveni hak ettiklerini kanıtlama zamanı.

Kaynak : Devamını Oku

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor
« Posted on: 30 Ağustos 2008, 18:19:25 Cts »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor oyunları, AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor programı, AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor oyunu indir, AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor program yükle, AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor download, AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor hikayeleri, AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor resimleri, AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor haber, AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor yükle, AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor videosu, AKP 'Avrupalı laik devlet'e doğru ilerliyor msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: