prensesss: sermetden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... |  sibel: ismail askimmmm seni cooook seviyorummmmm kimse bizi ayiramazz |  tutsakkelebek: bana bu küçük yaşımda ne kadar acı çektirdiğinin farkındamısın ?? peki şimdi mutlumusun ?? |  sinem: kimi sevdiğimi bilmiyorum kafam çok karışık |  completikis: kimilerine göre yalanlar gerçek olmuş...doğru konuşuyorum diyene güvenmiyorum artık |  GİZEM.: SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR |  dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Özgürlük ve laiklik vurgusu  (Okunma Sayısı 166 defa)
Haberci
1 Kalp
*

Rep : +34/-2

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 29 Ağustos 2007, 06:42:07 Çrş »

'Laiklik sosyal barış kuralı'
Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Bu ilkeleri, hiçbir ayrımcılığa tâbi tutmadan savunmak ve güçlendirmeye çalışmak azmi içinde olacağım. Laiklik, hak ve özgürlükler sistemi demokrasi içerisinde farklı hayat tarzları için özgürleştirici bir model olduğu kadar bir sosyal barış kuralıdır.
'Hedef açık toplum'
İnsanların mutluluğu için asgari şart açık bir topluma dönüşmektir. Şiddeti beslemeyen her fikrin serbestçe ifade edilebildiği bir açık toplum olma hedefinden sapmamalıyız. Özgürlüklerimize en hayati değerlerimiz olarak her durumda sahip çıkmalıyız.

Kaynak : Devamını Oku

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Özgürlük ve laiklik vurgusu
« Posted on: 30 Ağustos 2008, 01:23:10 Cts »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Özgürlük ve laiklik vurgusu oyunları, Özgürlük ve laiklik vurgusu programı, Özgürlük ve laiklik vurgusu oyunu indir, Özgürlük ve laiklik vurgusu program yükle, Özgürlük ve laiklik vurgusu download, Özgürlük ve laiklik vurgusu hikayeleri, Özgürlük ve laiklik vurgusu resimleri, Özgürlük ve laiklik vurgusu haber, Özgürlük ve laiklik vurgusu yükle, Özgürlük ve laiklik vurgusu videosu, Özgürlük ve laiklik vurgusu msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: