şımarık
Deneme Moderatör
Rep : +1441/-11
!!! oNsUz öLüYoRuM BuRaLaRdA !!!
|
 |
« : 18 Temmuz 2007, 13:22:54 Çrş » |
|
yapma beni bırakma eller neder sonra diller ne der sonra yalnız gitme giderken benide götür ben gelmezsem hiçdurma bu aşkı bitir yapma beni bırakma eller neder sonra diller ne der sonra yalnız gitme giderken benide götür ben gelmezsem hiçdurma bu aşkı bitir yapma beni bırakma eller neder sonra diller ne der sonra sen insaflıydın sewmeden önce sen vicdanlıydın bu aşktan önce yüzüme baqsana birşey sorunca hoşunamı gidecek bensiz kalıncaal işte bi tane daha oofffff
|
|
|
|
|
|
Hani ruzgar degse kan damlar ya baktigim yere.. Düşündümde üzülürsün üzüldüğüm şeye.. kirpigime hasret degdi.. GELSENE... 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: asef - yalnız gitme oyunları, asef - yalnız gitme programı, asef - yalnız gitme oyunu indir, asef - yalnız gitme program yükle, asef - yalnız gitme download, asef - yalnız gitme hikayeleri, asef - yalnız gitme resimleri, asef - yalnız gitme haber, asef - yalnız gitme yükle,
asef - yalnız gitme videosu, asef - yalnız gitme msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|