tutkal: boş verin kızlar yapısmayın sevmeyin aşık olmayın baglanmayın gerçekten seveni sevin ama şunu bilinki gerçekten seven yok |  completikis: söyle kim sahte kim vefalı.... |  ablaların_ablası: Hayat ne kadar zor olursa olsun güzel...Güzellikler elbet bizide görür... |  tete: salam bütün azərbaycanlilar mən sizi sevirəm |  avcıay: iyi ramazanlar |  Furkan : yelda i love you |  eser: seni çok sewiyorum galatasaray |  ahmet : tüm müslüman aleminin cuması mübarek olsun |  japon: aşşşşşşşşşkıııııııııııımmmmmmmmm bitanem senin gibisi yok bu dünyada beeeaaa (aşkoon) |  avrilm: biricik aşkooommmmmmmmm seni çokkkk özleeddddddddiiiiiiiiiimmmmmmmm bebeğiiim |  feyzullah: seni seviyorum okan |  feyzullah: seher seni hiç sevmiyorum |  SAHAMARAL: bidenem seni çokkkk seviyorum iyiki doğdun iyiki varsın sen benim kalbimde ben ancak sen olursan yaşarım nice yıllara |  karaca: tüm müslüman aleminin ramazanı hayırlı ve mübarek olsun |  turkuazmaden: merhabalar ben geldim. |  karaca: bi bi bidenem seni çokkkkkkkkkk seviyorum iyiki doğdun iyiki varsın sen kalbimde benle bende yalnız senle yaşarım |  Cadıı: Ayşegül Rüstemiii Çoooooooooooook Seviyoooooooooooooooooooo |  büşra: ben emre aydını çok seviyorum eminim onu en çok ben eseverim gerçekten onun gibi biri görmdedim ben onu çok amaçok seviyorummmmmmmm |  aslan: slm |  ibrahim: ibrahim seni cok seviyorum |  azra: aşkım seni çok özledimmmmmmmmmmm |  sıla: seni seviyorum aşkım gökhannnnnnnnnnnn |  sıla: selam arkadaşlar |  Cetrik: Gerçek sevgi istiyorsan onu yaşamalısın!Her seviyorum diyene inan ma.Her sözü üstüne alınma.Var mı bu dünyada gerçek sevdiğini düşünen?Seviyorum demekle sevgi olmuyo!)))) |  Cetrik: Herkese merhaba.))Mübarek ramazan ayının hepinize ve bütün Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını yüce Allah tan diliyorum. |  HEKTA: SELAM HERKESE - BIRI BANA SU PROGRAMLARI NASIL INDIRILIR SOYLESIN |  Albatros: Bu site nekine böyle ¿? insan vaamı insan :D |  Senem: Ömerimm Bitanemmmm seniii ölümüne seviormmm nişanlıımm :) |  ercns: hrkese slmlar |  tutsak_07: slm herkese mübarek razan ayınız hayırlara vesile olu inşallah |  tutsakkelebek: Herkezin Ramazan ayını en içten dileklerimle kutlarım... |  ablaların_ablası: Canlarım kardeşlerim hepinizin Ramazanı Mübarek olsun Rabbim Hayırlı Bir Ramazan geçirmeyi nasip eylesin inşallah |  yağmur: slm arkadaşlar konuşmak isyene varsa ben burdayım |  OSMAN: MERHABAAAAA |  ÖsLem: bugün Çok SıkıCı Bi Gün Yaaa....:( |  kaansedat: seni çok seviyorum samsunlu begüm sen herşeyimsin seni kimseye yar etmem benim ilk ve son aşkımsın |  arzu: Selam |  DeathLess: Merhaba Arkadaşlar |  ÖsLem: slmmm herkese.... |  aslı: sen benim herşeyimsin bülent seviyorum seniii |  EBRU: kimler sewmeye aç.... |  Ahmet: NE OLUYOOO NİYE BAĞIRIYONUZ |  yakup: slm arkadaslarrr |  tutsakkelebek: seni seviyorum aşkımm |  ÖsLem: Canımmm seni coook seviyorummmm |  prensesss: sermetden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... |  sibel: ismail askimmmm seni cooook seviyorummmmm kimse bizi ayiramazz |  tutsakkelebek: bana bu küçük yaşımda ne kadar acı çektirdiğinin farkındamısın ?? peki şimdi mutlumusun ?? |  sinem: kimi sevdiğimi bilmiyorum kafam çok karışık |  completikis: kimilerine göre yalanlar gerçek olmuş...doğru konuşuyorum diyene güvenmiyorum artık |  GİZEM.: SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR |  dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: samsung sgh e890  (Okunma Sayısı 648 defa)
dj__________akman
1 Kalp
*

Rep : +0/-5

N008545@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : 17 Haziran 2007, 17:27:20 Paz »

Genel Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Duyurulma 2006, Ekim
Çıkış Tarihi Satılıyor
Ölçüler Boyutları 99.5 x 50 x 14.6 mm
Ağırlık 82 g
Ekran Tip TFT dokunmatik ekran, 256K Renk
Ölçüler 240 x 320 piksel, 2.3 inches
 - el yazısı tanıma
Zil Tipi Tip Polifonik (64 kanal), MP3
Uyarlama Yüklenebilir
Titreşim  Evet
Hafıza Telefon defteri Evet
Arama kaydı 30 aranan, 30 alınan çağrı, 30 başarısız arama
Kart slotu microSD (TransFlash)
 - 54 MB paylaşımlı hafıza
Data(Veri) GPRS Sınıf 10 (4+1/3+2 yuva), 32 - 48 kbps
HSCSD Hayır
EDGE Sınıf 10, 236.8 kbps
3G Hayır
WLAN Hayır
Bluetooth Evet, v2.0
Kızılötesi portu Hayır
USB Evet, 1.1
Özellikler Mesajlaşma SMS, EMS, MMS, Email, Anında Mesajlaşma
Tarayıcı WAP 2.0/xHTML
Oyunlar Evet + Java yüklenebilir
Renk Gümüş
Kamera 1.3 MP, 1280 x 1024 piksel, video, flash
 - Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/AAC+ oynatıcı
- MPEG4 video oynatıcı
- Organiser
- Hesap Makinesi
- Unit converter
- Sesli notlar
- Wireless / PictBridge printing
- TV out
Batarya  Standart Batarya, Li-Ion 880 mAh
Bekleme süresi en fazla 350 saat
Konuşma süresi en fazla 3 h 50 dakika

beni tanımadan karar verme sakınnnnn...........
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: samsung sgh e890
« Posted on: 08 Eylül 2008, 02:18:19 Pzt »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: samsung sgh e890 oyunları, samsung sgh e890 programı, samsung sgh e890 oyunu indir, samsung sgh e890 program yükle, samsung sgh e890 download, samsung sgh e890 hikayeleri, samsung sgh e890 resimleri, samsung sgh e890 haber, samsung sgh e890 yükle, samsung sgh e890 videosu, samsung sgh e890 msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Arama Anahtarları
GoogleTagged: samsung sgh-e890

Gitmek istediğiniz yer: