hira: herkese hayırlı ramazanlar...ask ve sevgi dogru insanları aynı anda buldugu sürece..herseyi yasamaya deger....hakedene haketdigi degeri vermeliyiz... |  S£V!LY: mrb arkadaşla bu siteye ilk defa girdim aşkımı haykırmak istiyorum TaFnZeLL seni çok seviyorum B!T@N£S! |  cengiz: sen cok seviorum askım |  beyaz kelebek hulya: ömur dedıgın nedırkı dalda kuru yaprak istersen bın yıl yasa yıne gıdecegın KARA TOPRAK |  beyaz kelebek hulya: ne kurkudur ne kolyesi ne süsü kadına şahsıyet veren örtüsüdür ÖRTÜSÜ |  tutkal: boş verin kızlar yapısmayın sevmeyin aşık olmayın baglanmayın gerçekten seveni sevin ama şunu bilinki gerçekten seven yok |  completikis: söyle kim sahte kim vefalı.... |  ablaların_ablası: Hayat ne kadar zor olursa olsun güzel...Güzellikler elbet bizide görür... |  tete: salam bütün azərbaycanlilar mən sizi sevirəm |  avcıay: iyi ramazanlar |  Furkan : yelda i love you |  eser: seni çok sewiyorum galatasaray |  ahmet : tüm müslüman aleminin cuması mübarek olsun |  japon: aşşşşşşşşşkıııııııııııımmmmmmmmm bitanem senin gibisi yok bu dünyada beeeaaa (aşkoon) |  avrilm: biricik aşkooommmmmmmmm seni çokkkk özleeddddddddiiiiiiiiiimmmmmmmm bebeğiiim |  feyzullah: seni seviyorum okan |  feyzullah: seher seni hiç sevmiyorum |  SAHAMARAL: bidenem seni çokkkk seviyorum iyiki doğdun iyiki varsın sen benim kalbimde ben ancak sen olursan yaşarım nice yıllara |  karaca: tüm müslüman aleminin ramazanı hayırlı ve mübarek olsun |  turkuazmaden: merhabalar ben geldim. |  karaca: bi bi bidenem seni çokkkkkkkkkk seviyorum iyiki doğdun iyiki varsın sen kalbimde benle bende yalnız senle yaşarım |  Cadıı: Ayşegül Rüstemiii Çoooooooooooook Seviyoooooooooooooooooooo |  büşra: ben emre aydını çok seviyorum eminim onu en çok ben eseverim gerçekten onun gibi biri görmdedim ben onu çok amaçok seviyorummmmmmmm |  aslan: slm |  ibrahim: ibrahim seni cok seviyorum |  azra: aşkım seni çok özledimmmmmmmmmmm |  sıla: seni seviyorum aşkım gökhannnnnnnnnnnn |  sıla: selam arkadaşlar |  Cetrik: Gerçek sevgi istiyorsan onu yaşamalısın!Her seviyorum diyene inan ma.Her sözü üstüne alınma.Var mı bu dünyada gerçek sevdiğini düşünen?Seviyorum demekle sevgi olmuyo!)))) |  Cetrik: Herkese merhaba.))Mübarek ramazan ayının hepinize ve bütün Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını yüce Allah tan diliyorum. |  HEKTA: SELAM HERKESE - BIRI BANA SU PROGRAMLARI NASIL INDIRILIR SOYLESIN |  Albatros: Bu site nekine böyle ¿? insan vaamı insan :D |  Senem: Ömerimm Bitanemmmm seniii ölümüne seviormmm nişanlıımm :) |  ercns: hrkese slmlar |  tutsak_07: slm herkese mübarek razan ayınız hayırlara vesile olu inşallah |  tutsakkelebek: Herkezin Ramazan ayını en içten dileklerimle kutlarım... |  ablaların_ablası: Canlarım kardeşlerim hepinizin Ramazanı Mübarek olsun Rabbim Hayırlı Bir Ramazan geçirmeyi nasip eylesin inşallah |  yağmur: slm arkadaşlar konuşmak isyene varsa ben burdayım |  OSMAN: MERHABAAAAA |  ÖsLem: bugün Çok SıkıCı Bi Gün Yaaa....:( |  kaansedat: seni çok seviyorum samsunlu begüm sen herşeyimsin seni kimseye yar etmem benim ilk ve son aşkımsın |  arzu: Selam |  DeathLess: Merhaba Arkadaşlar |  ÖsLem: slmmm herkese.... |  aslı: sen benim herşeyimsin bülent seviyorum seniii |  EBRU: kimler sewmeye aç.... |  Ahmet: NE OLUYOOO NİYE BAĞIRIYONUZ |  yakup: slm arkadaslarrr |  tutsakkelebek: seni seviyorum aşkımm |  ÖsLem: Canımmm seni coook seviyorummmm |  prensesss: sermetden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... |  sibel: ismail askimmmm seni cooook seviyorummmmm kimse bizi ayiramazz |  tutsakkelebek: bana bu küçük yaşımda ne kadar acı çektirdiğinin farkındamısın ?? peki şimdi mutlumusun ?? |  sinem: kimi sevdiğimi bilmiyorum kafam çok karışık |  completikis: kimilerine göre yalanlar gerçek olmuş...doğru konuşuyorum diyene güvenmiyorum artık |  GİZEM.: SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR |  dolunay: seni seviyorum askım hicret |  ugureisenheimege: uzun zamandır yoktum ama gerçekten bazen çok doğru konuşmak yanlışmış... Özür dilerim hayat... |  completikis:): Seni Seviyorum demeyi özlüyor insan... |  karanlık ufuk: kimse yok mu??** |  ablalarınablası: Kelimelerin gücünü anlamadan,insanların gücünü anlayamazsın |  Sedef: Seni seviyorum aliiiiiiiii |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: doktorlar 21.bolum 3  (Okunma Sayısı 122 defa)
Tv-Dizi
1 Kalp
*

Rep : +2/-1

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 26 Mayıs 2007, 07:19:43 Cts »

24 May 2007

www.dizi-tr.com

Author: crow4

Keywords:  doktorlar 21.bolum 3

Added: May 24, 2007

Dizi Tv Smile
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: doktorlar 21.bolum 3
« Posted on: 08 Eylül 2008, 18:15:14 Pzt »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: doktorlar 21.bolum 3 oyunları, doktorlar 21.bolum 3 programı, doktorlar 21.bolum 3 oyunu indir, doktorlar 21.bolum 3 program yükle, doktorlar 21.bolum 3 download, doktorlar 21.bolum 3 hikayeleri, doktorlar 21.bolum 3 resimleri, doktorlar 21.bolum 3 haber, doktorlar 21.bolum 3 yükle, doktorlar 21.bolum 3 videosu, doktorlar 21.bolum 3 msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: