mustafa: sen benim yaşama kaynagımsın gül güzelim |  BEYTULLAH: seni benim kadar sevennleer sana benim kadar hesret kalsınlar... SENİ SEVİYORUM |  burak: ilan-ı aşk ediorum benimle ewlenirmsin ? burcu |  Burcu: sen benim nefesim sen benim hayalim sen benim rüyam sen benim herşeyimsin barış sen benim aşkım sen benim tek benimsin |  ezgi: seni cok sevmistim yunus cok ama sen serefsizlik yapip birakip gittin benim cektigimi sende cek aska sevgiye hasret yasaaa!!!! |  Ömer: AŞKIM SENİ ÇOOK SEVİYORUM |  RIDVAN: FENERBAHÇEM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM |  Cetrik: Şemdinli de yitirdiğimiz Şehitlerimize Allahtan Rahmet..Ailelerine sabırlar dilerim.Kahrolsun bu vatanı ve Milleti bölmek isteyen hain ve şerefsizler!Vatan bir bütündür Bölünemez!Yüce türk Milletinin başı sağolsun. |  büşra: gülçin senı çok sevıyorum konsere gelın adana |  booys : sana tapıyorum ecee |  kübra: seni seviyorum gökan |  emre: nurcan seni çok seviyorum |  fatoş: hayatımın anlamı canım bitanem canım kocam benim ahmetim çok sewiyorum |  hasan: seni seviyorum gülüm |  gokhan: seni sewiyprum hanife |  ferhat : sewillllllllll seni sewiyorumyaşama sebebim |  memo: senı sevıorum gülçin |  sevda: SENİ SEVİYORUM EMRAH |  tempra : seni seviyoru bebeyim |  kubra: askım seni çok sevıom |  ceren: seni seviyorum yağızzz ama sen bnm çocukluk arkadaşımsın benden soğumanı istemiorum:'( |  sedef: sana deliler gibi aşığım kocacım herşeyim nefesimsin vee sadece benimsin osmannnnnnnnnnnnnnn |  basaga: seni sensizliğe kendimle birlikte hapsettim hatice |  fatoş: aşkım seni seviorum iyki benimlesin canım aşkım |  Mehtap: Seni seviyorum ahmettt |
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ocean’s Thirteen  (Okunma Sayısı 218 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eXacT
æXæcT
Co Admin
*

Üye No: 1608
  Rep : +464/-52
eXacT@hatira.net

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta Ödüller
« : 13 Mayıs 2007, 10:00:35 Paz »

Ocean’s Thirteen

Filmin Konusu

Danny Ocean (George Clooney) ve çetesinin bugüne kadarki en hırslı ve riskli kumarhane soygunlarını gerçekleştirmeleri için tek bir neden olabilir: Kendilerininkini korumak.

Acımasız kumarhane sahibi Willy Bank [Banka] (Al Pacino) Ocean’ın ilk çetesinden Reuben Tishkoff’a (Elliott Gould) oyun oynayınca, Danny ve çetesi bir kez daha bir araya gelir ve “Bank[a]”[y]ı soyup soyamayacaklarını görmek isterler.

Yönetmen Steven Soderbergh
Senaryo Brian Koppelman, David Levien
Oyuncular George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Ellen Barkin, Al Pacino
Filmin Türü  Drama, Komedi 
Orijinal Adı Ocean’s Thirteen
Yapımcı Firma Warner Bros. Pictures 
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 0 dakika
Resmi Sitesi www.oceans13.warnerbros.com   
Dağıtıcı Firma Warner Bros
Vizyon Tarihi  08.06.2007

İyi Seyirler...

Etiketler : Ocean’s Thirteen, Paylaşım, Oyun, Ocean’s Thirteen, Film, Eğlence, Ocean’s Thirteen, Dizi, komik, Ocean’s Thirteen
« : 13 Mayıs 2007, 10:00:35 Paz »
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: